SC Millingen verliest de laatste wedstrijd bij SML

Millingen had vorige week het klassenbehoud veilig gesteld en kon vandaag vrij uit spelen en dat gebeurde ook. Na 18 minuten voetbal stond er al 3-0 op het scorebord.

In de 2e minuut werd de bal in de achterhoede van Millingen door een eigen speler keihard tegen Wijnhoven op geknald waarna het leder de doellijn passeerde: 1-0. Tien minuten later was het gatenkaas achterin bij de blauw-zwarten waardoor SML spits Joshua Gieling eenvoudig keeper Sanders wist passeren: 2-0. En kort daarna werd het 3-0. Sanders wist een inzet van Gieling nog te keren maar tegen de rebound van Robin van Ussen was hij kansloos.

Foto uit archief

Na de thee zagen we een schot van Niels Wingels op de lat en datzelfde herhaalde Maarten Smits later in de tweede helft. Jeroen Sanders hield met enkele prachtige reddingen Millingen op de been en verrichte zelfs een wonderbaarlijke zweef door de bal na een schot van Rafik Elmalki uit de bovenhoek te tikken. Tegen de 4-0 van Abdel Elmalki was hij echter kansloos. Millingen kan op zomer reces en voor SML rest de nacompetitie.

Opstelling SC MILLINGEN:  Jeroen Sanders, Robin van der Hoeven (Wouter de Wijse), Randy Vermeulen (Rick Wolsing), Daan Arnts (aanvoerder), Rik Vermeulen, Niels Wingels, Tm van den Hurk, Joey Wijnhoven, Sam van der Velden, Maarten Smits en Twan Arnts (Frenk Huisman).

 

Door: Hein van de Wal

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.