Moni Chahaibi schiet "de Krayen" naar kampioenschap (FOTOREEKS)

Dreumel – Wederom een Nijmeegse ploeg met de schaal in handen. 5e klasser Krayenhoff (zo) dat bestaat uit een mix van jong en oud  is zondagmiddag j.l. kampioen geworden door het met 1-2 te winnen bij Aquila. Voor de rust scoort  Michael Michels  met een halve omhaal de 0-1. Begin van de 2e helft was de stand gelijk na een onderling misverstand tussen twee verdedigers van Krayenhof. Middenveklder Lesley Schonenberg profiteerde daarvan 1-1.
Toch bleven de Krayen de beter ploeg en creëerden genoeg kansen. Nog geen 10 minuten later red de keeper van Aquila met een fantastisch save de bal uit de kruising van Moni Chahaibi. Even later weer gevaar voor het doel van Aquila doordat een vrije trap op de lat spat.

Op 45- jarige leeftijd neemt Cor Hofman met dit kampioenschap afscheid als speler van Krayenhoff

In de 89ste minuut beslist weer Moni Chahaibi (net als vorig week tegen Roda’28) de wedstrijd met een fantastische goal. Zo was het een waardig afscheid van Corry Hofman die na dit seizoen stopt.

Knuffels aan Moni Chahaibi (L) van trainer Krebbers is op zijn plaats. De jonge Marokkaanse middenvelder was weer bepalend met zijn “golden goal”


Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

©Door onze verslaggever

Namens redactie Het Gelderse Voetbal van harte gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap!