Jong Vitesse en De Treffers sluiten af met een gelijkspel

Zaterdagavond hebben Jong Vitesse en De Treffers het seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel na een aardige wedstrijd op Papendal. De Treffers kan terugkijken op een geslaagd debuutseizoen in de Tweede Divisie, waarin de ploeg uit Groesbeek op een verdienstelijke vierde positie eindigde. Jong Vitesse degradeerde op de voorlaatste speeldag al naar de Derde Divisie waardoor de Tweede Divisie volgend seizoen wederom uit vier Gelderse ploegen zal bestaan: Achilles’29, De Treffers, TEC en Lienden.

De Gelderse derby tussen Jong Vitesse en De Treffers was een aantrekkelijk duel tussen twee voetballende ploegen waarbij de eerste helft voor de ploeg uit Groesbeek was en Jong Vitesse in de tweede helft de bovenliggende partij was. Dankzij een snel doelpunt van de vertrekkende aanvalsleider Wesley Meeuwsen en een fraaie goal van de sterke Frenk Keukens ging De Treffers ook met een 0-2 voorsprong rusten, waarna de als valse spits spelende Mo Osman met twee prima afstandschoten voor de uiteindelijke 2-2 eindstand zorgde.

Opstelling Jong Vitesse: Tornes; Kusi, Lelieveld (62’ Klein Holte), Oude Kotte, Faye; Calor, Gouw (78’ Scharrenberg), Mercan; Van Bergen (62’ Berden), Osman en Koryan

Opstelling De Treffers: Kornelis; Keukens, Janssen, Balkenstein, Stronks (64’ Eltink); Van Straaten (76’ Sarkouk), Hendriks; Maertzdorf, Mutzers (19’ Verbeek), De Bondt; Meeuwsen

 

Door de redactie

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.