VSCO’61 grijpt na 34 jaar kampioenschap via monsterscore op SEH (Fotoreeks)

Heerde – In de kampioenswedstrijd in Heerde tegen SEH weet VSCO’61 op overtuigende wijze een mooi seizoen geweldig af te sluiten. In Heerde wordt met 1-7 gewonnen en viert VSCO’61 na 34 jaar weer een kampioenschap van het eerste elftal.

Van enige spanning is weinig te merken vanaf de aftrap. De eerste kansen zijn voor VSCO’61, maar een eigen doelpunt van Hein Dezijn zet VSCO’61 in de tiende minuut op een 0-1 voorsprong. Na een voorzet van Martijn Pluim scoort Dominique van de Grift fraai met het hoofd de 0-2 in de 29e minuut. VSCO’61 laat nog enkele kansen liggen en gaat daardoor met 0-2 de rust in.

In de tweede helft is de wedstrijd al snel definitief beslist. Uit een corner kopt Rinse van der Velde via de doelman op de onderkant lat. De terugspringende bal wordt door Dominique van de Grift binnen getikt (0-3). Ook Rinse van der Velde doet een duit in het zakje door uit een voorzet van Gerwin de Leeuw de 0-4 binnen te koppen.

In de 68e minuut scoort Martijn Pluim de 0-5. De ingebrachte Gert Schreurs weet hierna nog tweemaal het net te vinden voordat Sander Draaijer de spreekwoordelijke eer redt voor SEH en de eindstand op 1-7 bepaalt. Een mooie overwinning voor de ploeg van hoofdtrainer Bülent Akar wat volgend seizoen haar opwachting mag maken in de tweede klasse.

De titel van het eerste van de mannen en het eerste van VSCO VR1 , die ook kampioen werden, zal uitbundig gevierd worden op Sportpark De Heughte.

 

Klik HIER voor meer foto’s

VIDEO GOALS vind je op onze FB Pagina 

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.

Namens redactie Het Gelderse Voetbal van harte gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap!