Eenvoudige zege csv Apeldoorn in Urk (Samenvatting)

csv Apeldoorn heeft zaterdagmiddag op Urk een even eenvoudige als verdiende 1-3 overwinning behaald op de plaatselijke sportvereniging. Door de zege en de overwinning van het door oud-csv Apeldoorner-Jochem de Weerdt getrainde NSC Nijkerk, sleepten de mannen van Peter Boeve alsnog de derde periodetitel in de wacht. Flevo Boys eindigde weliswaar bovenaan in de derde periode, maar eindigden in de reguliere stand op een nacompetitieplaats tegen degradatie. csv Apeldoorn nam daardoor alsnog de derde periodetitel over.

Urk – csv Apeldoorn 1-3 (0-1)
Scoreverloop: 45. Frank Boers 0-1, 55. Richard van Schooten 0-2, 77. Lucas Nagel 1-2, 88. Steven van Es 1-3

Opstelling Urk: Cornelis Koffeman, Benie Dunnink, Gert Jan Nagel (88. Maarten Dijkhuizen), Klaas Kramer, Riekelt Jan Brands, Albert Hoekman (62. Jan van Slooten), Dick Hakvoort, Lucas Nagel, Riekelt Nentjes, Jelle de Boer, Gerrit Tol (62. Teun Hakvoort)
Niet gebruikte wisselspelers: Jacob Kuijt, Harmen de Boer

Opstelling csv Apeldoorn: Patrick Jansen, Melvin Bresser, Charlie van der Hulst, Jeremy Jonker, Rob Diderik, Richard van Beek (65. Jordi van Dalen), Maarten Boeve, Steven van Es, Sander Krijns (86. Jesse Hartgers), Richard van Schooten, Frank Boers
Niet gebruikte wisselspelers: Ruben Fremouw, Hüseyin Güveli, Fedde Timmer, Muhammed Kaya

 

Door: csv Apeldoorn

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.