Kampioen HAVO na spektakel bij DVOL (FOTOREEKS)

RKVV HAVO Haalderen kan de kampioensvlag  uithangen. De ploeg van Fred Razing is na 25 speelronden kampioen van 4e klasse F geworden. Tegen DVOL werd na een spectaculair en spanend duel met 3-7 gewonnen. 

Vorige week legde HAVO in de derby tegen Angeren al de basis voor dit verdiende kampioenschap. Voordat HAVO zijn draai in het spel tegen DVOL gevonden had, keek het tegen een 2-0 achterstand aan. Voor de rust bracht  aanvoerder Ceron Disveld de achterstand op 2-1. Na rust liep de stoommachine van HAVO op volle toeren. In een waar doelpuntenfestival bleef de teller op zeven steken. Het feest begon al op het veld en ging door tot diep in de avonduren in de kantine van de geel-zwarten.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Doelpuntmakers Havo

 

28 : Ceron Disveld 
61 : Thijs Barten 
84 : Thijs Barten 
90 : Justin Jüneman 
78 : Jordy Braam 
60 : Sjors Venselaar 
73 : Sjors Venselaar 
 21 : Menno Niesten
 27 : Freek Elbers
 69 : Jules Coenen

 

 

©Door onze verslaggever

Namens redactie Het Gelderse Voetbal van harte gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap!