Heukelum aanvaller Semih Kaplan belangrijk als het moet

Elf maanden geleden kwam Semih Kaplan aanwaaien op sportpark De Vriezenwijk. Een telefoontje met trainer/coach Marco Verbeek was voldoende om aan te sluiten bij de kersverse tweedeklasser uit de gemeente Lingewaal.
De veelzijdige aanvaller Kaplan, met Turkse roots, kon afgelopen seizoen veelvuldig rekenen op een basisplaats en maakte enkele belangrijke doelpunten waardoor de Rood-Witte equipe zich goed staande kon houden in de tweede klasse F van het zaterdagvoetbal.

Assistent-trainer Fred de Groot is blij met de aanwinst, die vorig seizoen nog uitkwam voor LRC 2. ”Semih doet me denken aan Milko Djurovski van FC Groningen uit de jaren 90”
De Groot doelt op de energie die Kaplan in de wedstrijden stopt. ”Hij werkt enorm hard voor iedere meter en met Kaplan als tegenstander heb je als verdediger een behoorlijk lastige middag.”

Kaplan begon de voorbereiding met 3 doelpunten in de voorbereiding tegen Sleeuwijk en verraste daarmee de Heukelumse toeschouwers. De tweede klasse bleek echter een andere graadmeter en Heukelum had een zware start. Met 1 punt uit 5 wedstrijden leek het een onmogelijk seizoen te worden.

Semih Kaplan is op zijn plek in het kleine dorp naast Leerdam en maakte 8 doelpunten in competitieverband. Hij stal de harten van de Heukelumse supporters en is hard op weg om ook volgend seizoen veel doelpunten te maken voor vvHeukelum.

Door: Ruben Wua

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.