GVVV verwijdert Jamarro Diks uit de selectie

Jamarro Diks (21) en Joey Steenbergen (22) zijn onder technische leiding van GVVV en de technische staf uit de selectie van het eerste elftal verwijderd.

 

Reden voor de vroegtijdige breuk tussen beiden (wie?) is, dat ze zich in de afgelopen week met zaalvoetbal bezighielden.

Jamarro Diks had op 20 april te horen gekregen dat zijn contract niet verlengd werd. Jamarro kreeg te weinig kansen en minuten om te spelen bij het eerste van GVVV. Hij besloot om een keer mee te doen met WSV/Shoepimp, eredivisionist zaalvoetbal, omdat hij vaak in moest vallen. Dit vond ook plaats in week van 20 april. Jamarro speelde overigens niet op die bewuste vrijdag. Jamarro Disk had bij GVVV geen contract, hij kreeg enkel een reiskostenvergoeding en een wedstrijdpremie. Voor de winterstop speelde Jamarro Disk nog bij een profvoetbalclub in de Slowaakse competitie.  Door heimwee en door omstandigheden keerde hij tijdens de winterstop terug naar Nederland. De oudere broer van Vitessespeler Kevin Disk is komend seizoen transfervrij. Er lopen wel een aantal gesprekken met verschillende clubs in de regio.