Be Quick 2 "wereldberoemd" na uitzending KampioensKoorts 2017 door FOX Sports (Samenvatting)

FOX Sports en Keuken Kampioen presenteren samen ieder seizoen bij amateur verengingen de Kampioenskoorts. Dit seizoen is met trots de winnaar van KampioensKoorts 2016-2017, Be Quick Z. zaterdag 2 uit Zutphen!  Maar liefst 1.165 teams meldden zich de afgelopen maanden aan en wisten in totaal bijna 70.000 stemmen te realiseren om kans te maken op de hoofdprijs, een kampioenswedstrijd live op FOX Sports.

Be Quick Z. heeft de afgelopen maanden hard gestreden om zowel op het veld als naast het veld punten te scoren in de KampioensKoorts competitie.

Dit team heeft ontzettend veel stemmen verzameld, ludieke acties bedacht voor meer bekendheid en nog belangrijker, zij zijn nog steeds in de race om het kampioenschap in hun competitie. Op zaterdag 22 april wordt de kampioenswedstrijd tegen FC Zutphen 4 live uitgezonden op FOX Sports Eredivisie!

Door met 4-1 te winnen van FC Zutphen heeft Be Quick zaterdag 2 het kampioenschap binnen. Het was een groot feest. Een prachtige samenvatting door FOX Sports van de wedstrijd vind je hieronder.

Foto: Jan Slagter


Samenvatting van de wedstrijd: 

Namens redactie Het Gelderse Voetbal van harte gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap! 

Meer over Be Quick vind je hier