Voorbeschouwing: DFS thuis tegen Swift

A.s. zaterdag staat voor DFS om 14:30 uur op sportpark ’t Heerenland de wedstrijd tegen Swift op het programma.

Het Amsterdamse Swift presteert uitstekend dit seizoen. Met tweeënveertig punten staat men op de vierde plaats in de Hoofdklasse A, waardoor men nog volop in de race is om via de ranglijst de nacompetitie voor promotie te halen. Verder heeft het makkelijk scorende Swift in Beumer, die al achttien keer doel trof, een gevreesde topschutter in haar gelederen. Uit werd DFS in de omschakeling kansloos afgeserveerd door de Amsterdammers.

DFS schaarde zich afgelopen dinsdag bij de laatste vier van de districtsbeker Oost, waardoor men net als Swift volgend seizoen mag deelnemen aan de eerste ronde van de KNVB beker. Door de blessuregolf zullen zaterdag wederom veel spelers ontbreken. Gelukkig kan DFS met de wel beschikbare spelers vrijuit spelen, omdat het seizoen sowieso als geslaagd mag worden beschouwd.

En waarom zouden we het Swift dan niet moeilijk kunnen maken?

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.