Voorbeschouwing DERBY: vv Hattem – sv Hatto Heim de kraker van 3C

Zaterdag staat weer de stadskraker op het programma op sportpark ’t Achterveen vv Hattem – sv Hatto Heim. Deze wedstrijd is er altijd één om van te smullen , met veel publiek op de banken , wie wil zon wedstrijd niet spelen? De wedstrijd in november was een overwinning voor de buren , 0-1 door Lawrence v/d Bend.
Het was wel een kopie van Diego Armando Maradona (La mano de Dios), maar zolang de man in het zwart het niet ziet dan heb je mazzel. De wedstrijd zelf was geen hoogstaand voetbal , maar de spanning en werklust maak dan alles weer goed. vv Hattem staat momenteel op een prachtige vijfde plaats ,en kan dus vrij uit voetballen. Hatto Heim daar tegen staat op plaats negen ,en heeft dus nog echt de punten wel nodig.
Zaterdag jl. pakte Hatto Heim één punt tegen de formatie uit Elburg E.S.C. vv Hattem ging op bezoek bij VEVO en verloor deze wedstrijd met 3-2. Erwin Brem kan nog steeds niet beschikken over een fitte selectie , en welke namen er zaterdag aan de wedstrijd beginnen is dan ook een vraag. Maar qua inzet en vechtlust van de spelers die zaterdag tegen E.S.C. hebben gespeeld , dan kunnen we met veel vertrouwen naar onze buren toe.

De wedstrijd begint om 17.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rutgers en de assistent-scheidsrechters Koenderink en Kunst.

 

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.