Vacature: OSC 2 zoekt ambitieuze trainer

Voor het komend seizoen (2017-2018) is OSC opzoek naar een ambitieuze trainer voor het tweede elftal.  Het is de bedoeling dat de nieuwe trainer samen met de nieuwe trainer van het eerste elftal een nieuwe start maakt om beide elftallen naar een hoger niveau te brengen. Het tweede elftal zal binnen enkele seizoenen moeten kunnen promoveren naar de 3e dan wel 2e klasse. In een goede samenwerking met het eerste elftal zal er nauw samengewerkt worden om voor beide elftallen de doelstellingen te behalen.

De afgelopen jaren had het tweede elftal niet de hoogste prioriteit binnen de club en dit moet weer gaan veranderen met de komst van een nieuwe ambitieuze trainer. De spelersgroep zijn allemaal geen onbekenden voor elkaar, maar er moet wel echt gewerkt worden aan een sterk nieuw elftal met instroom van de eigen jeugd.

Het tweede elftal traint op dinsdag en donderdagavond van 20.30 – 22.00 en speelt zijn thuiswedstrijden op zondag om 10.30 op het hoofdveld. De nieuwe trainer zal in samenspraak met de trainer van het eerste elftal op donderdagavond bepalen welke spelers er bij het eerste en welke spelers erbij het tweede elftal zullen spelen op de wedstrijddag.

Over de functie:

 • Het betreft een betaalde functie
 • Functie is bedoeld voor minimaal een tot en met drie seizoenen.
 • Samenwerking met het eerste elftal is een vereiste
 • Bekijken van jeugdwedstrijden wordt zeker op prijs gesteld
 • Wij zoeken een enthousiaste en ambieuze trainer die wil bouwen aan een nieuw elftal
 • Verder is het belangrijk dat de nieuwe trainer de volgende vaardigheden heeft:
  • Communicatief vaardig naar spelers en de organisatie
  • Besluitvaardig in het nemen van (moeilijke) beslissingen
  • Prestatiegericht, maar het voetbalplezier staat ook hoog in het vaandel

De enthousiaste en ambitieuze trainer die belangstelling heeft om met deze groep aan de slag te gaan om in het nieuwe seizoen een goed elftal neer te zetten, kan in contact treden met Julian Vermei van OSC 2. Serieuze reacties ontvangen wij graag vóór maandag 1 mei 2017 door middel van het sturen van een CV naar julian.vermei@live.nl.

 

Ook kosteloos een oproep plaatsen? Dat kan hier