Keepers gezocht voor testen nieuwe handschoenen

Na de succesvolle productreviewer actie van afgelopen jaar, hebben we besloten om onze klanten ook dit jaar als eerste de nieuwste collectie RG Keepershandschoenen te laten testen.

Wie zoeken we?
Alle enthousiaste keepers met een passie voor hun materiaal die het leuk vinden om met een kritische blik hun licht te laten schijnen over de nieuwste handschoenenlijn van RG voor het seizoen 2017-2018. We zoeken dus keepers en het is uiteraard van belang dat je de keepershandschoenen past. (maten zijn 4-5-6-7-8-9-10-11)

Hoe werkt het?
Wij zoeken 16 keepers uit 12 verschillende provincies (in Nederland) die staan te popelen om de nieuwste handschoenenlijn van RG te gaan testen en te voorzien van een review. Als je wilt meedoen, nodigen we je uit om jezelf aan te melden door het online aanmeldformulier in te vullen onderaan deze pagina. Na het aanmeldingsproces zijn er 16 verschillende personen die de handschoenen opgestuurd krijgen en die een review gaan schrijven.

RG Keepershandschoenen 2017-2018
Op dit moment is de collectie van RG voor het nieuwe seizoen 2017-2018 nog niet bekend. Dat betekent dat je nu nog niet concreet kunt zien welke modellen er gaan komen, maar daar komt in de komende weken verandering in. We weten in ieder geval wel dat er net als vorig jaar 12 modellen komen. Blijf ons volgen op social media om te zien welke !

Wat vragen we van jou?
We vragen van jou om een inhoudelijke productreview te schrijven van het model keepershandschoenen dat je krijgt opgestuurd. Keepable verstrekt een formulier met de informatie die jij gaat invullen met alle bevindingen. Dit ingevulde formulier koppel je aan ons terug. Na afloop mag je het paar keepershandschoenen houden dat je hebt getest, GRATIS keepershandschoenen dus!

Overtuigd om mee te doen?

Denk jij dat jij de enthousiaste doelman of doelvrouw bent die wij zoeken? Ben je kritisch? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou en willen we je vragen om:

– je aan te melden via het online formulier, zodat wij jou gegevens hebben zodat jij kans maakt om productreviewer te worden

– Nadat je bent aangemeld heel even geduld te hebben voordat de productreviewers bekend worden gemaakt.

– jezelf aan te melden vóór 14 mei 2017, want op 17 mei 2017 om 17:30 maken we de mensen bekend die productreviewer worden voor Keepable.nl

Om je in te schrijven klik op onderstaande link
Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan!

 

Klik hier voor meer nieuws