Vacature: Colmschate'33 MO17-1/MO17-2 zoeken een trainer

Meidenvoetbal 2.0 bij SV Colmschate ’33 te Deventer is vier jaar geleden van start gegaan met slechts een enkel meidenteam. Vier jaar later speelt er in elke leeftijdsgroep minimaal 1 team, spelen er in totaal 10 meiden/vrouwen teams en dus ruim 165 meiden. Hiermee heeft SV Colmschate ’33 de grootste meidenafdeling binnen een grote regio. En we willen doorgroeien! Met de komst van een nieuw kunstgrasveld komen er meer mogelijkheden. Onze meiden kunnen gebruik maken van een eigen meiden-unit, waar ze zich om kunnen kleden.

Om onze meiden nog beter te maken, zijn we voor een tweetal teams op zoek naar een geschikte trainer. De lichting meiden die in seizoen 2017-2018 in MO17-1 gaat uitkomen, zal voor een groot deel bestaan uit speelsters die in seizoen 2016-2017 meedraaien in de top van de hoofdklasse. Een groep met enorm veel potentie en enorm veel gedrevenheid. Een groep leergierige meiden, die het vertrouwen van een trainer verdient!

Ben jij de trainer, die deze groep op een hoog niveau kan laten voetballen en de meiden nog beter kan maken? Verlies je naast de zaken die bij een selectieteam horen ook de vrolijke noot, de dolletjes en de teamspirit niet uit het oog? Ben je een meidentrainer? Dan kun je zomaar onze man/vrouw zijn! Daarnaast zoeken we een trainer voor onze MO17-2.

Dit team zal op een minder prestatief niveau uitkomen in vergelijking met de MO17-1 maar ook deze meiden willen heel graag een uitdaging in hun training en willen graag beter worden en veel leren! Als je bekend bent met meidenvoetbal en weet hoe deze meiden voor je te winnen, dan zullen de meiden je versteld doen staan van hun kunnen!

Wat verwachten we van onze trainers:
– discipline, waarde en normen hoog in het vaandel hebben staan
– ambitieus
– sterk in positief coachen tijdens trainingen en wedstrijden
– communicatief vaardig
– teambuilder
– VBP respecteren
– Is betrokken bij de vereniging
– 2 x per week een enthousiaste groep meiden trainen
– coachen tijdens de wedstrijden op zaterdag
– regelmatig overleg met collega trainers en TC

Voor meer informatie kun je je wenden tot Ed Klappe (edklappe@hotmail.com of 06-51985464)

 

Ook kosteloos een oproep plaatsen, dat kan hier