(Samenvatting) Een van de mooiste Gelderse Derby's, SP Neede – Lochuizen

Zonder respect is er geen voetbal, voetbal is oorlog en sport verbroedert. Clichés die ook tijdens de return van DE DERBY waarheid bleken te zijn.  Strijd op en om het veld zoals het hoort en na het laatste fluitsignaal handen schudden en er samen een mooi feestje van maken. 
Won Lochuizen in oktober thuis met 1-0 van Neede dit keer trok Neede aan het langste eind. 
Dacht men in oktober nog aan vernederen….nu zou winnen gewoon allen lekker genoeg zijn voor Neede. Helaas werd Lochuizen gedwongen de wedstrijd met 10 man uit te spelen na een rode kaart voor Twan ten Elsen. Bij die rode kaart hoorde ook een penalty en die werd benut. Eindelijk het verlossende doelpunt voor Neede tegen Lochuizen. 
Het was nog even met de billen knijpen voor Neede toen Lochuizen door een doelpunt van Ruben Schuurman gelijk maakte maar Neede wist de voorsprong uiteindelijk weer terug te pakken en eindigde met een 4-1 overwinning. 

In dit filmpje veel aandacht voor de supportersacties, The Reds en Neede Noord hadden weer flink uitgepakt. Heerlijk, zij maakten deze dag weer onvergetelijk.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.