Duno na zege op DVOV laatste kwartfinalist Arnhem Cup

Dinsdagavond heeft titelhouder Duno zich als achtste en laatste ploeg geplaatst voor de kwartfinale van de strijd om de Arnhem Cup. De ploeg uit Doorwerth versloeg DVOV op Sportpark De Pinkenberg in Rozendaal na een moeizaam eerste uur uiteindelijk met 1-6.

Zaterdag vierdeklasser DVOV zag het drie klassen hoger spelende Duno pas in de slotfase afstand nemen en leek na een uur op weg naar een stunt toen Pelle Ypinga op fraaie wijze de gelijkmaker wist te scoren. Het met een veredeld B-team spelende Duno benutte na de tegentreffer wel de kansen en won uiteindelijk met 1-6 door treffers van Shapoul Ali (2x), Hans Cooke (2x), Roy Talsma en invaller Nick Bijlsma. Voor het jeugdige DVOV onder aanvoering van trainer Patrick de Nooijer was het treffen tegen Duno een bevestiging dat het op de goede weg is. Wellicht kan DVOV in de slotfase van de competitie met een eindsprint nog een nacompetitieticket veroveren.

In de kwartfinale van de Arnhem Cup staan de volgende wedstrijden op het programma:
VDZ- OVC’85
Eendracht- Duno
RKHVV- Elsweide
MASV- De Paasberg (zo)

Alle kwartfinales worden op het terrein van het organiserende Eendracht in Arnhem gespeeld.

 

Door onze redactie

Meer over de Arnhem Cup lees je hier