Koploper AVW'66 pas na rust op stoom (FOTOREEKS)

Westervoort – AVW’66 won zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen middenmotor SDS’55 uit Wekerom. De zegen werd pas na de rust veiliggesteld. Eindstand 2-0. 

Standaard situaties

Het effectieve wapen van AVW’66 dit seizoen is corners en vrije trappen.  Met kop- en springkracht hebben de verdedigers meerdere keren laten zien dat het een effectief wapen kan zijn mocht de wedstrijd op slot zitten.

De eerste helft werd mede door de harde wind onmogelijk gemaakt. De doelpunten van AVW, beiden met de kopbal en beiden op aangeven van de man met uitstekende voorzet Ivo Rigter.  Voor de rood-zwarten zijn er nog drie “finales” te gaan. Achtervolgers ESA zegevierde bij Advendo met 2-6 en staat twee punten achter op de ploeg van Wouter vd Ent.

 

Doelpuntenmakers

1-0 Erik Schulte

2-0 Mike Teeuw

 

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

©Door onze verslaggever