Voorbeschouwing: Eendracht’30 tegen WVW

Over de laatste twee resultaten van Eendracht is inmiddels genoeg gesproken en geschreven. Iedereen heeft voldoende tijd gehad om ‘ns goed in de spiegel te kijken en te reflecteren op zijn eigen bijdrage aan de 3 punten die we uit de laatste twee wedstrijden hebben behaald. !? Genoeg dus daarover! Feit is dat er nog 8 wedstrijden te gaan zijn en de overtuiging is er dat als we in al die wedstrijden met 100% inzet en focus voor de winst willen gaan … er dan nog wat moois kan gebeuren. En in ieder geval zorgen dat Zsolt en Peter het mooie afscheid krijgen dat ze verdienen.

Tegen WVW zal het niet makkelijk zijn hoewel “de klad” er ook bij hen ’n beetje in zit na de winter. Vorige week hadden ze een flinke tegenvaller met het uitvallen met ’n forse blessure van spits Bas Magdelijns. We wensen hem een spoedig herstel toe. Soms zit ’t mee en soms zit ’t tegen ! Eendracht kan daarover zeker meepraten. We verwachten in ieder geval een Eendrachtploeg aan de aftrap die gedreven is om, met RESPECT voor arbitraal trio en tegenstander, de smadelijke nederlaag van jl. zondag snel weg te poetsen.

Tekst: Echteld

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.