Effectief DVOL wint Waalsprongderby bij OSC

Nijmegen – Op het natte zaterdagavond was het weer de grote boosdoener in Oosterhout. Ondanks het slechte weer leeft deze derby onder de Waalsprongbewoners. Het is een derby met veel belangen. DVOL dat zich veilig manifesteert in de middenmoot van 4F tegen OSC dat aan het vechten is in de onderste regionen. De heen wedstrijd in Lent, eerder dit seizoen eindigde in 4-1 voordeel voor DVOL. Iets waarvoor OSC graag wil revancheren. Een ding is zeker , een wedstrijd tussen OSC en DVOL is nooit saai!

Wedstrijd begon 30 minuten later, door communicatie fout van KNVB. Al in de eerste helft leek de wedstrijd beslist door snelle doelpunt van Niek Temmink. Voor rust bepaalde Luuk voor 0-2 en leek DVOL op weg naar een monsterscore. Na rust nam de druk toe van OSC maar strandde op de  robuuste verdediging van DVOL.  Nat  veld en harde wind maakte goed voetbal onmogelijk, veel lange ballen werden gehanteerd. Stijn de Laat bepaalde met een achterwaarts kopbal de stand op 0-3. 
Doelpunten DVOL:
2de min. Niek Temmink
31ste min.Luuk Geerlings
90min. Stijn de Laat  (VIDEO
©Door onze verslaggever