Olav van Rijkom nieuwe hoofdtrainer RVV Rhelico

RVV Rhelico heeft met Olav van Rijkom een ervaren hoofdtrainer aangesteld met ingang van het seizoen 2017-2018. De belangrijste taak in de geheel nieuw samen te stellen technische staf is daarmee ingevuld.

Ervaring, die goed van pas komt in de begeleiding van 25 spelers met een gemiddelde leeftijd van ca. 20 jaar. Olav van Rijkom, woonachtig in Houten, was de afgelopen jaren werkzaam als hoofdtrainer bij clubs als vv Maarssen, SVF Cothen, ESTO Bodegraven, sv Baarn, SDO en sv Odijk.
RVV Rhelico maakt met ingang van het seizoen 2017 – 2018 de switch van zondag- naar zaterdagvoetbal. Het eerste elftal van RVV Rhelico debuteert in het seizoen 2017-2018 in de 4e klasse Zuid 1 zaterdag. Rhelico zoekt verder naar een assistent trainer, keeperstrainer, verzorger en begeleiding.

Tekst: Rhelico

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.