AWC en SDC Putten naar laatste zestien districtsbeker, vanavond weer vier bekerduels

Dinsdagavond hebben AWC en SDC Putten zich voor de vijfde ronde van de districtsbeker geplaatst. AWC won dankzij een treffer vlak voor rust van Fren Stevens knap met 0-1 van NSC Nijkerk, terwijl SDC Putten met 3-0 Dinxperlo versloeg. Voor de hoofdklasser uit Putten waren Jurian van den Brink, Rocco Keizer en Jorn Olthuis trefzeker.

In de vijfde ronde speelt SDC Putten thuis tegen de winnaar van de Liemerse derby tussen AVW’66 en DCS. Voor AWC staat wederom een lastige uitwedstrijd op het programma: tegen de winnaar van het duel tussen Sparta Nijkerk en Germania. Wedstrijden in de vijfde ronde staan in principe voor het weekend van 4 en 5 maart op het programma, maar zullen vaak naar een doordeweekse avond verhuizen in verband met een vol inhaalprogramma in het eerste weekend van maart.

Programma woensdag 22 februari:

Duno- AZSV
Aftrap: 20.00 uur, Sportpark De Zoom te Wageningen(!)

Excelsior’31- Orion
Aftrap: 20.00 uur, Sportpark De Koerbelt te Rijssen

SV DFS- Heino
Aftrap: 20.00 uur, Sportpark ’t Heerenland te Opheusden

FC Trias- CSV Apeldoorn
Aftrap: 20.00 uur, Sportpark ’t Huitinkveld te Winterswijk

 

Door de Redactie

Meer beker vind je hier