SKV hervat competitie foutloos tegen SDS'55 (FOTOREEKS)

Wageningen – SKV is goed uit de winterstop gekomen. Tegen SDS’55 pakte het team de volle winst en won met 2-0.

In de 3e minuut van de wedstrijd kreeg SKV zijn eerste kans. Ludo Oosting dook plots op, vrij voor de keeper, en subtiel schoot hij de bal onder de doelman tegen de touwen. Ook na deze flitsende start hield SKV het beste van het spel, al moesten de blauwhemden een paar keer wel oppassen voor de tegenaanvallen van SDS’55. De beste kans kregen de bezoekers uit Wekerom in de 14e minuut, maar doelman Gijs Vossen voorkwam een tegentreffer.

In de 20e minuut werd de wedstrijd eigenlijk al beslist. Ludo Oosting kreeg randje zestienmetergebied de bal en met een fraaie trap schoot hij hem achter de keeper in het net: 2-0. In het vervolg van de eerste helft drong SKV nog wel een paar keer aan, maar goede kansen kreeg het niet meer.

Ook na rust gebeurde er niet veel meer. Kansen waren er niet. Het duel eindigde dus in een 2-0 overwinning voor SKV.

Tekst: SKV      Foto’s: HGVoetbal

KLIK HIER VOOR HET ALBUM