Rentree ex-prof Jordi Braam bij HAVO nabij

De pas 24-jarige Jordi Braam gaat na een afwezigheid van twee seizoenen weer voetballen. Braam gaat bij HAVO uit Haalderen spelen, de club waar hij ooit als pupil begon. Via HAVO en RKHVV kwam de middenvelder in de jeugdopleiding van NEC/Oss terecht. Braam speelde in totaal 12 competitiewedstrijden voor FC Oss in de eerste divisie. Vanwege een op kunstgras bij NEC opgelopen zware enkelblessure werd een overgang naar Juliana’31 geen succes en was Braam gedwongen te stoppen bij de toenmalige hoofdklasser uit Malden

Zondag vierdeklasser HAVO kan Braam uiteraard goed gebruiken. Niet alleen vanwege zijn  ervaring maar ook vanwege zijn kwaliteit op en buiten het veld is Braam een aanwinst voor HAVO. Jordi traint al een paar weken mee met de selectie, de bedoeling is dat hij na de winterstop zijn rentree maakt. Braam: “Het gaat goed met de voet, hij herstelt goed, ik voel alleen nog een beetje pijn. Maar ik ga het proberen en ben blij dat HAVO mij die kans geeft. En nee, ik ga niet meer op kunstgrasveld spelen”.  

HAVO hervat de competitie op 29 januari direct met een topper thuis tegen koploper RKSV Driel.

 

Meer over HAVO lees je hier