Bestuur Be Quick weer compleet, Jeroen Bloemenkamp voorzitter

Op vrijdag 11 november j.l. was er een bijzondere bijeenkomst voor leden en ouders, waar de aanwezigen werd getoond dat er op diverse plekken in de vereniging vacatures zijn die dringend opgevuld moesten worden.
De opkomst was goed en het mooie is, dat er na die avond ineens veel activiteit is ontstaan. Zowel onder leden als ouders is er een nieuw elan gaande, dat heeft geleid tot hoopvolle ontwikkelingen. Diverse commissies zijn of worden aangevuld en ook op bestuurlijk vlak is succes geboekt. We zijn de commissie van goede diensten zeer dankbaar voor hun werkzaamheden.

Jeroen BloemenkamoZo is er een nieuwe voorzitter a.i., de heer Jeroen Bloemenkamp. In het komende kerstnummer zal hij zich nader introduceren. Jeroen is geboren in 1976 (40) in Zutphen. Hij woont in Warnsveld en is directeur van twee basisscholen in de Achterhoek. Hij heeft gevoetbald bij de Hercules-jeugd en daarna in lagere senioren-elftallen bij Eefde en Brummen. Hij kwam tot dusver af en toe kijken bij het eerste elftal van Be Quick en kent diverse leden. Zijn beslissing om het ad interim-voorzitterschap te aanvaarden ligt in het feit dat hij het een mooie club vindt en graag aan een mooie toekomst wil meewerken. Tevens is hij van mening dat het een teken is van maatschappelijke betrokkenheid.

 

 

Gerrit Steenbergen 2016De tweede vervulde vacature is die van bestuurslid Algemene Zaken a.i.. Dat wordt de heer Gerrit Steenbergen, die al geruime tijd belangrijke taken bij Be Quick vervult op het gebied van accommodatie.
Gerrit (61) is van oorsprong een Zutphania-man. Naast het voorzitterschap, bekleedde hij diverse andere (financiële) functies bij de club. Na de opheffing van de buren wilde hij graag toch iets in de voetballerij blijven doen en kwam zodoende bij Be Quick terecht waar hij zich inmiddels echt thuis voelt.
In het dagelijks leven werkt hij bij de Nederlandse Spoorwegen, afdeling Proces Bijzondere Taken.

 

Het bestuur is content met de huidige ontwikkelingen en wenst alle nieuwe vrijwilligers veel plezier en succes toe.
Tenslotte voor de liefhebbers: Op vrijdag 30 december is er Oudejaarskaarten in ons clubhuis. Raadpleeg de site voor nadere informatie.
De Nieuwjaarsreceptie is op zaterdag 7 januari. De wedstrijd Oud tegen Jong begint om 14 uur.

 

Bron: Be Quick

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.