De Edese derby Victoria – Fortissimo levert geen winnaar op (FOTOREEKS)

EDE/Victoria dat vorige week onder leiding van nieuwe trainer Erdinc Kadioglu kreeg een flink pak slaag ( 8-1)  Candia’66, en moest voor deze derby de dreun zien te vergeten. Wat is dan mooier dan van de “buren”winnen? Die opgave is altijd lastig omdat derby’s niet te voorstellen zijn. Niet in de eredivisie ook niet in 4e klasse H. Dat zijn wedstrijden op zich.

(De 2-2 doelpunt gemaakt door Roderick Coleridge uit een vrije trap van  Patrick Post)

EDE/Victoria kwam verrassend met veel energie en power uit de kleedkamer. Maar het was Fortissimo die op 1-0 kwam via aanvoerder Enes el Hassnoui. Net voor rust mocht Imad Benali de gelijkmaker scoren via de strafschop. Na de thee bleef EDE/Victoria zoeken naar de vijandelijke goal. Ook nu was Fortissimo uiterst effectief door op 1-2 te komen via aanvaller Roy Bijsterveld.  De thuisploeg kwam via de kopbal van Roderick Coleridge op gelijke hoogte. Coleridge was de meest attente speler in de rebound. 2-2. Het spannende slot leverde geen driepunter voor Erdinc Kadioglu en zijn ploeg. Een glimlach kon er wel af, de eerste punt onder zijn leiding is binnen.

©Door onze verslaggever

Klik hier voor het fotoalbum

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.