Hoofdrol doelman Rick van den Hurk (15) bij winnende Rhelico (Fotoalbum)

TIEL – Rhelico speelde bij RKTVC een prima wedstrijd en won verdiend met 0-3. Volgens trainer Ferry van de Wal had de uitslag nog wel wat hoger mogen zijn.

“We hebben nog de nodige kansen gemist. Maar weer een overwinning is verder prima natuurlijk. Dat was ook wel nodig na vorige week.” Rhelico kende een bliksemstart en nam binnen een minuut de leiding. Een schot van Erik Staarink werd nog gestopt, maar de rebound was een prooi voor Olof Schiltmans: 0-1.

Rhelico had nog vier kansen nodig voordat het verder weg wist te lopen bij de thuisploeg. Willem Verweij nam die 0-2 voor zijn rekening. Na rust speelde de 15-jarige doelman Rick van den Hurk een belangrijke rol, door een strafschop van RKTVC te stoppen. Jan Bassa bepaalde een kleine tien minuten voor tijd de eindstand.

Rick van den Hurk, nog een B-Speler in het doel van Rhelico 1, stopt in de 65e minuut een strafschop. Daarmee belemmerde hij ook de aansluitings-doelpunt van RKTVC.

 

Tekst: Rhelico

Klik hier voor alle uitslagen in deze klasse