Vliegende start levert Wissel geen punten op tegen ABS

In de eerste thuiswedstrijd in de 4e klasse stond een replay van een van de nacompetitiewedstrijden op het programma.
ABS uit Bathmen kwam op bezoek. Een tegenstander waartegen 2x werd verloren voordat Wissel promoveerde naar de 4e klasse.

Toch begon Wissel voortvarend aan de wedstrijd. Na 3 minuten zette Remco van Huffelen met een fantastische bal Jan Willem Lagerweij vrij voor de doelman en deze faalde niet 1-0. Wat een droomstart voor de gehavende ploeg. Toch kon Wissel niet lang genieten van de voorsprong, na 11 minuten kwam de bal in de kluts voor de voeten van een speler van ABS en deze liet keeper Paul van Schoonhoven kansloos 1-1. In het restant van de eerste helft golfde het spel op en neer met soms pittige overtreding aan beide kanten.

Echter kwam direct na rust ABS op voorsprong toen Maikel Demmers vrij kon uithalen en hierbij Paul van Schoonhoven kansloos liet 1-2. Toch leek er lang geen vuiltje aan de lucht Wissel voetbalde goed mee en creëerde ook kansen. En de kansen die ABS kreeg werden vakkundig afgestopt door de verdedigers van Wissel of de doelman. Reden voor trainer Martin Gezel om een kwartier voor tijd aanvallender te gaan spelen. Helaas scoorde ABS toen direct de 1-3 en was het duel gespeeld. Toen vlak voor tijd zelfs nog de 1-4 viel leek de uitslag ruimer dan het verschil op het veld vanmiddag was.

Helaas in de eerste thuiswedstrijd ook nog geen punten. Volgende week opnieuw een kans als Hoonhorst op bezoek komt in Epe.

Opstelling Wissel: Paul van Schoonhoven, Kees van Laar, Rick Wiegman, Henk Stoevenbeld, Remco Beekman (13. Joey Ruitenberg) Remco Kamphuis, Bas Chaigneau, Jan Willem Lagerweij, Niels Opschoor (74. Michael Schakelaar) Remco van Huffelen, Berrie Rozendal (80. Mick Fiets)

Door: Patrick Scholten

Stand in deze klasse hier