GVV’63 wint eenvoudig van Well (Fotoreeks)

Het gedegradeerde GVV’63 heeft haar eerste drie punten binnen. Er werd met 3-0 gewonnen van Well. De thuisploeg was sterker en kreeg met name in de tweede helft vele kansen.

De openingsfase was zeer rommelig. Beide ploegen creëerden weinig en  het was lang wachten op een eerste doelpoging. De 1-0 kwam op naam van Daniel Gonzalvez. Hierna werd GVV’63 beter en had het de rest van de wedstrijd de overhand.

Kort na rust wist aanvoerder Lennart van de Werken de 2-0 te maken. Uit een corner kwam hij goed voor zijn man en kon hij eenvoudig binnen tikken. De derde goal van de middag kwam ook uit een corner. Dit keer was het Mathijs Libbers die de bal hard binnenkopte.
Zo is GVV’63 uitstekend aan het seizoen begonnen en kan men vertrouwen halen uit het spel van vandaag.

Klik HIER voor meer foto’s 

Door: Jens Steenbekkers
Foto’s: Gijs van Tuijl

Stand in deze klasse hier