Halve finalisten Arnhem Cup bekend

Titelverdediger Duno heeft zich donderdagavond als vierde ploeg geplaatst voor de halve finale van de Arnhem Cup. Op het terrein van het organiserende Eendracht in Arnhem won de ploeg uit Doorwerth relatief eenvoudig met 3-1 van Rheden. VDZ, ESA en Veluwezoom plaatsen zich al eerder voor de halve finale.

De kwartfinale tussen Duno en Rheden was een strijd tussen de kampioen van de zaterdag 2e klasse en de nummer tien van de zondag 2e klasse, een ontmoeting tussen de twee hoogst spelende ploegen die nog in de Arnhem Cup zaten. Door personele problemen moesten beide trainers behoorlijk improviseren, maar desondanks was het een aantrekkelijk duel met veel mogelijkheden aan beide kanten. De Doorwerthse doelpunten werden gemaakt door Anass Aamri (tweemaal) en Nick Bijlsma. Voor Rheden scoorde Timmo Hoekstra in de slotfase de verdiende eretreffer.

Duno treft nu in de halve finale een andere kampioen: Veluwezoom, dat overtuigend de titel in de zaterdag 4e klasse won. De andere halve finale gaat tussen de Arnhemse ploegen VDZ en ESA.

Resterende programma Arnhem Cup:

Donderdag 26 mei 20:00 uur Veluwezoom (zat)- Duno
Donderdag 2 juni 20:00 uur VDZ- ESA

De finale wordt op zondag 5 juni gespeeld

 

Door de Redactie

Meer Arnhem Cup hier