Elroy Room en Joel Saro geselecteerd door bondscoach Patrick Kluivert voor Curaçao

Arnhem – Twee talentvolle keepers uit onze regio zijn geselecteerd door de bondscoach Patrick Kluivert voor het nationaal team van Curaçao.  Elroy Room (Vitesse) en WAVV keeper Joel Saro. 

E. ROOM

Room is en blijft de 1e keuze voor Kluivert. Hij heeft al meerdere caps gespeeld voor Curaçao. Op 6 juni 2015 debuteerde Room in het Curaçaos voetbalelftal in de met 1–0 gewonnen vriendschappelijke wedstrijd tegen Trinidad en Tobago. Na afloop werd hij uitgeroepen tot man van de wedstrijd. In zijn tweede interland op 10 juni hield Room wederom de nul, nu tegen Cuba in het kwalificatietoernooi voor het wereldkampioenschap voetbal 2018.

Joel Saro speelt met LZV in de play-offs om de eredivisie zaal te bereiken via de nacompetitie.   Tevens is hij nog in zijn tweede seizoen bij WAVV dat nog kansen heeft de nacompetitie te bereiken. Dan moet er wel op 2e pinksterdag gewonnen worden van Concordia Wehl.

J . SARO

Vrijdag 20 mei speelt het nationaal team van Curaçao tegen Westlandia oefenwedstrijd om 20 uur in Rotterdam.

Lijst geselecteerde spelers

Meer regionaal voetbalnieuws vind je hier