Titeldroom Wissel spat uiteen in Terwolde

Nog 6 wedstrijden te gaan in de titelrace in 5H met in deze speelronde een uitwedstrijd bij Terwolde. De statistieken waren in het voordeel van de bezoekers uit Epe, maar dit telt niet. Wissel wil de druk op blijven voeren en alleen een overwinning telt in dat geval.

Onder een mooi voorjaarszonnetje werd er afgetrapt op Klein Milanello en vanaf het begin af aan was er weinig inzet bij Wissel.
Alle duels werden gewonnen door spelers van Terwolde en zij kregen dan ook de eerste kansen. Na 18 minuten kwamen ze dan ook verdiend op voorsprong toen Peter Roeterd keeper Thom Proper het nakijken gaf met een bal die het doel in hobbelde 1-0. Van een wake-up call was echter geen sprake, Wissel bleef onder zijn niveau spelen en had moeite om spits Kees van Laar te bereiken. Na een ruim half uur kwam de thuisploeg zelfs op 2-0 toen Jurjen Kamphuis scoorde. Een voorsprong waar op dat moment niets op af te dingen was.

Na de rust kwam Wissel wat beter uit de kleedkamer, probeerde om wat te doen aan de achterstand. Echter kreeg het na 10 minuten een nieuwe domper te verwerken toen keeper Thom Proper een strafschop tegen kreeg. Aan de inzet van Jurjen Kamphuis kon hij nog met wat vingers komen, maar de 3-0 was een feit. Deed Wissel dan vandaag echt helemaal niets terug? Jawel, maar dit gebeurde pas in de slotminuut toen Remco van Huffelen de eretreffer aantekende 3-1.

Totaal geen bezieling vandaag, de titelaspiraties kunnen voorlopig in de kast. Het is zaak om aanstaande zondag in de uitwedstrijd bij VVOG in Harderwijk te tonen dat vanmiddag een complete offday was. Alleen door een overwinning kun je nare smaak van vanmiddag weg spoelen.

Opstelling Wissel: Thom Proper, Jeffrey van Beekhuizen (40. Remco van Huffelen), Henk Stoevenbeld, Erwin Buitenhuis, Raoul Hanekamp, Bas Chaigneau, Gerjan van Laar, Niels Opschoor, Jan Willem Lagerweij (59. Bas Bindt), Kees van Laar (76. Rick Wiegman), Michael Kloezeman

Door: Patrick Scholten

Stand in deze klasse hier