Zaal: ZVV Ede versterkt zich met Rob van Eem

ZVV Ede heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rob van Eem. De 20-jarige allrounder is op het veld actief bij de A-selectie van GVVV.

Van Eem speelt al jaren met veel plezier zaalvoetbal in diverse recreatieve competities. Daar liet de talentvolle speler zien ook in de zaal goed uit de voeten te kunnen. Al jaren achtereen is hij samen met zijn broers kampioen geworden van de lokale hoofdklasse van Zaalvoetbal Veenendaal. Alex, Erik en Leo van Eem komen op het veld respectievelijk uit voor SVL, FC Lienden en Valleivogels.

De inwoner van Leersum kijkt uit naar de start van zijn nieuwe avontuur in Ede. Van Eem verlengde onlangs ook bij GVVV, en geeft aan veld- en zaalvoetbal prima te kunnen combineren.

Nieuwe selectie krijgt vorm
De selectie voor het komende seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Eerder gaven Aziz Ballouk, Kamal Bendadi, Gudo van Dronkelaar en Mitchell Snetselaar hun woord al. Joost van Dam staat genoteerd als eerste versterking. Daartegenover staat het vertrek van Richard Meurs en Wilco van Veldhuizen. Aanvoerder Richard Meurs, die dit seizoen lang geblesseerd was, kan werk en veldvoetbal niet langer combineren met de zaal.

ZVV Ede 2
Ook Leon Verbakel verlaat het eerste elftal. Hij gaat zich als meespelend coach richten op ZVV Ede 2. Dit team zal komend seizoen voornamelijk bestaan uit jonge talentvolle spelers uit de gemeente Ede. Het is nog even afwachten op welk niveau het tweede team gaat spelen. Er wordt gehoopt op een instroom in de 1e of 2e klasse van de KNVB.

Bron: ZVV Ede

Meer zaalvoetbal nieuws HIER