Arthur Isselman komend seizoen nieuwe hoofdtrainer van OBW

Zevenaar – Vanaf het seizoen 2016 – 2017 is Arthur Isselman de nieuwe hoofdtrainer van het eerste voetbalelftal van OBW uit Zevenaar. Isselman (48) is op dit ogenblik scheidend én succesvol hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser DZC’68 uit Doetinchem.

Enkele weken geleden heeft Wouter van der Ent, de huidige hoofdtrainer van OBW, aangekondigd dat hij na dit seizoen de club gaat verlaten. In reactie daarop is OBW op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Uit de bijna 20 open sollicitaties zijn uiteindelijk 2 kandidaten geselecteerd, waarmee meerdere gesprekken zijn gevoerd. Ondanks het feit dat de verschillen tussen deze beide personen uiterst miniem waren, heeft het bestuur en de Technische Commissie toch unaniem Isselman geselecteerd als nieuwe hoofdtrainer.

Wij waren aangenaam verrast door zijn gedreven persoonlijkheid en zijn enthousiaste visie op het voetbalspel. Met name zijn in het verleden succesvol uitgevoerde inpassing van jeugdspelers in een eerste selectieteam, heeft indruk gemaakt. Dat alles, aangevuld met de knappe resultaten die hij bij de KNVB, bij FC Zutphen en bij DZC’68 heeft geboekt, heeft geleid tot de aanstelling van Isselman als hoofdtrainer van OBW ingaande het seizoen 2016 – 2017. Ook Isselman is content met zijn aanstelling: “De huidige selectie en de getalenteerde selectie van het A1 juniorenteam van OBW biedt veel perspectief voor de verdere ontwikkeling van OBW1. Ik heb er ontzettend veel zin in om volgend seizoen met deze mannen aan het werk te gaan, maar ik zal mijn gezicht ook zeker bij de jeugd laten zien”.

Meer OBW vindt je hier