Loting vierde ronde Districtsbeker: Babberich- SDV Barneveld, Lienden- CSV Apeldoorn en ESA- FC Jeugd

In Deventer is de loting verricht voor de wedstrijden in de vierde ronde en de achtste finales van de Districtsbeker Oost. De wedstrijden in de 4e ronde worden in principe op zaterdag 6 februari gespeeld. De 16 winnaars plaatsen zich voor de achtste finale die in het weekend van 27 en 28 februari op het programma staat.

In de vierde ronde zijn er een aantal interessante ontmoetingen tussen zaterdagclubs en zondagteams geloot. Zo speelt de Arnhemse derdeklasser ESA tegen de Edese vierdeklasser FC Jeugd, treft Babberich thuis SDV Barneveld en ontvangt Alverna SDC Putten. Ook werd de derby tussen VVOG uit Harderwijk en Zeewolde geloot. De Gelderse Topklassers mogen niet klagen over hun loting. DVS’33 ontvangt vierdeklasser Millingen in Ermelo, De Treffers speelt in Oosterwolde tegen derdeklasser VSCO’61 en Lienden speelt thuis tegen hoofdklasser CSV Apeldoorn.

Loting 4e ronde:
ESA- FC Jeugd
DVS’33- Millingen
VSCO’61- De Treffers
VVOG- Zeewolde
Alverna- SDC Putten
Lienden- CSV Apeldoorn
Babberich Liemers- SDV Barneveld
SCE- Bennekom
SVZW- Ruurlo
SC Overwetering- WVV’34
DOS’37- AZSV
Sparta E- HHC Hardenberg
RKZVC- Helios D.
HSC’21- Gendringen
Excelsior’31- Blauw Wit’66
Schalkhaar- BWO

Loting achtste finales:
Sparta E/ HHC- Excelsior’31/ Blauw Wit’66
SVZW/ Ruurlo- VSCO/ De Treffers
HSC’21/ Gendringen- VVOG/ Zeewolde
ESA/ FC Jeugd- Alverna/ SDC Putten
SCE/ Bennekom- Babberich/ SDV Barneveld
Schalkhaar/ BWO- RKZVC/ Helios D
DOS’37/ AZSV- DVS’33/ Millingen
Lienden/ CSV Apeldoorn- SC Overwetering/ WVV’34

Door onze Redactie