1e divisie B: Zaalvoetbalthriller ZSW/DPN – GZV eindigt met een monsterscore (foto’s)

Wijchen – Een echte thriller speelde  gisteravond af in de Wijchense zaalvoetbal tempel Atlantic . Bijna twee uur durende strijd tussen ZSW/DPN  en GZV Watergras werd uiteindelijk in het voordeel van GZV Watergras. Eindstand 12-13

Weer die scheids?

Vooraf deze inhaal wedstrijd werd al door de thuispubliek vreemd gereageerd op één van de arbiters die aangesteld werd op de wedstrijd. ZSW/DPS had eerder dit seizoen KNVB een aanvraag ingediend om niet gebruik te willen maken van deze arbiter uit Wijchen. (wegens privacy word de naam niet gebruikt)

Na bijna 100 minuten bleek wel waarom dit het geval is. ZSW/DPN  was gebrand  op een herstel omdat zij vorige week een pijnlijke nederlaag hebben geleden tegen FC Eindhoven (5-1) en verloor dit duel mede door de vreemde beslissingen van de arbiter.  Hoewel we de nummer 3 van deze klasse niet te kort willen doen. De gasten lieten af en toe hoogschool voetbal zien met individuele klasse. Het is geen toeval dat GZV Watergras  in de top drie staat.

Klik hier om naar de album te gaan

Klik hier om naar de album te gaan

Triller

ZSW/DPN – GZV Watergras  begon als een bokswedstrijd. GZV Watergras ging vanaf fluitsignaal volop de aanval en wilde a la Tyson ZSW knock out slaan. Al na 4 minuten wisten de gasten op 0-2 voorsprong te komen. ZSW/DPN  was hevig overrompelt  maar herstelde knap, waardoor de stand na 10 minuten gelijk was , mede door een verwoestende uithaal van Stan de Klijn. Daarna wisselde het verloop van doelpunten. De ene keer  stond ZSW/DPN op voorsprong, de andere keer stond GZV Watergras op voorsprong, daarna weer op gelijke stand. Het harde duel leverde veel vrije schot op de stand die nog verder opvoerde.  In de tweede helft moest de aanvoerder  Boy van de Beek de kleedkamer opzoeken na twee keer geel.

Beide teams lieten een ware voetbalthriller zien met veel spanning, strijd, individuele fouten, scheidsrechters fouten, gele en rode kaarten.  Zelfs na afloop ging dat door tot de kleedkamers. De lachende derde van de avond was GZV Watergras en verliet de zaal met zwaarbevochten drie punten .

©Door onze verslaggever

Scoreverloop

0-1   GZV Watergras

0-2   GZV

1-2 Rico Timmermans

2-2 Stan de Kleijn

2-3 GZV

2-4 GZV

3-4 Rico Timmermans

3-5 GZV

4-6 Boy van de Beek

5-5 Boy van de Beek

6-5 Aytac

7-5 Bas Elemans

7-6 GZV

7-7 GZV

7-8 GZV

8-8 Boy van beek

8-9 GZV

9-9 Rico Timmermans

10-9 Boy van de beek

10-10 GZV

11-10 Boy van de beek

12-10 TimTeunissen

Rode kaart Boy van de Beek

12-11 GZV

12-12 GZV

12-13 GZV